FTR 1200 Artist Series: Indian Landskrona

FTR 1200 Artist Series

FTR 1200 Artist Series
FTR 1200 Artist Series
Indian Motorcycle introducerar FTR 1200 Artist Series – En serie tankskydd i begränsad upplaga som på ett nafs omformar din FTR1200 til et vackert, rullande konstverk. Indian Motorcycles uppfaterade sitt utbud av hojkonstnärer så att det omfattar allt från graffiti till modern abstrakt konst. Endast 100 exemplar av varje tanköverdragsdesign kommer att tillverkas.

Möt konstnärerna

Steve Caballero - So Cal

Design - "Cab Dragon"

Den legendariske skateboard-ikonen och originalmedlem i den berömda "Bones Brigade" -har "Cab" smitt sitt arv genom att vridaförvandla skateparker och half pipes till målardukar för sin skatekonst. Under årens lopp har han blivit känd för sin extraordinära "low-brow", "hot-rod-culture" -inspirerade konst. Hans designer är nu eftertraktade av varumärken och samlare både bland skate- och konstindustrin.

Upptäck artisten

Adam Turman - Minneapolis

Design - "Rising From The Ashes"

En sann visionär och hemmason från Indian Motorcycles bakgård i Minneapolis, Minnesota. Turman är mest känd för sina storskaliga, levande och dynamiska väggbaserade muralmålningar utmed hela mellanvästern. Han började sin konstnärskarriär genom att skapa gigposters åt lokala band, där han lät sig inspireras av 80-talets svulstiga grafik inom heavy metal-konsten. Turmans styrka är att blanda sina djärva, tydligt artistiska visioner med strategiska marknadsföringsmål. Detta gör honom till en av mellanvästerns mest eftersökta kommersiella konstnärer.

Upptäck artisten

RISK - Los Angeles

Design - "A New Day"

Som en sann stjärna inom gatukonstens värld började RISK sin karriär med tydlig inspiration från gaffiti på USAs östkust och förde den med sig hem till Los Angeles urbana landskap. Som en av grundarna av WCA (West Coast Artists) var det RISK som var en av de första artisterna som målade godståg och var pionjär i att använda motorvägsöverfartsområden som konstnärsdukar. Under flera årtionden har hans karriär övergått från gatorna till gallerier och samlingar över hela världen.

Upptäck artisten

D*Face - London

Design - "The Devil Within"

D * Face (alias för Dean Stockton) är en ledande karaktär inom Urban Contemporary Art ochstartade sin karriär på gatorna för över 15 år sedan. Han äntrade ursprungligen scenen med handgjorda klistermärkenr och affischer, och spred dem över London och vidare för att den intet ont anande publiken skulle upptäcka hans konst. Sedan dess har hans arbete utvecklats, från fina konstgallerier till fullskaliga utomhusmuralinstallationer som förvandlar urbana landskap och höghus till massiva konstverk.

Upptäck artisten

ThankYouX - OC

Design - "Meant To Tell You"

ThankYouX (alias för Ryan Wilson) började sin konstnärliga resa på gatorna i Los Angeles där han sprayade teckningar som hyllning till Andy Warhol. Medan dessa signaturteckningar var hans första försök skrapade de bara ytan på hans mångfacetterade konstnärliga identitet. Efterhand att han utvecklades, utvecklades även karaktären av hans uttryck till moderna abstrakta mönster som står i kontrast till det mer konventionella graffitiinspirerade gatukonstparadigmet. Hans unika varumärke av gatukonst har uppskattats och uppmärksammats runt om i världen.

Upptäck artisten

Motorsport Landskrona AB - 261 35 - Landskrona - Sweden