cruiser family: Indian Landskrona

Cruiser

Cruiser

Indian Motorcycle omdefinierar den amerikanska glidaren. Det är den perfekta mixen av gammalt och nytt - en tidlös design kompletterad med ny teknik, prestanda och inga som helst kompromisser.

ENKEL, AUTENTISK DESIGN

Mer av vad du behöver. Mindre av det du inte vill ha. Indian Chiefs enkla stålrörsram är ett perfekt exempel på hur man låter det viktiga ta plats för att skapa en kompakt, sportig hoj med kort hjulbas, synliga bakstötdämpare, en bekvämt låg sadel och massor av överväldigande motoreffekt.

HÖG EFFEKT INOM RÄCKHÅLL

Skön åkhoj med mycket motoreffekt som lockas ur den legendariska Thunderstroke V-twinnen med ett lätt knyck på handleden. Upplev maskinens motoreffekt utan att offra körbarhet.

HÅRD HISTORIA, HIGH TECH FRAMTID

Arvet är en centralpunkt när det kommer till glidarhojar. Men det skulle vara omöjligt att skapa mer arv och historia utan att omfamna framtiden. Moderna bekvämligheter, som en digital pekskärm, kamouflerad som en analog hastighetsmätare, underlättar körningen och gör den säkrare.

NYA DRÖMMAR

Hos Indian Motorcycles tillverkar vi drömmar. Vi har ansvar över att förvalta Indian Chiefs 100-årigt arv. Men vi ändrade inte bara ett redan vinnande koncept. Vi återuppfann den!

MÖT FAMILJEN

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse

PRIS FRÅN SEK 199.900 INKL MOMS
Super Chief Limited

Super Chief Limited

PRIS FRÅN SEK 250.900 INKL MOMS

UNDFLY OLJUDET

Indian Motorcycles cruisers är kraftfulla, mekaniskt välbyggda maskiner med tidlös styling. Designade i ett strömlinjeformat utseende, utan krusiduller, bortsett från väskor eller vindruta.

KONSTNÄRSKAP MÖTER AMERICANA

Designen är levande autentisk och ger en tydlig fingervisning mot USAs förflutna. En titt, så ser du vilket jobb som läggs ner på att skapa en klassisk Indian Motorcycle.

Motorsport Landskrona AB - 261 35 - Landskrona - Sweden