racing: Indian Landskrona

FLAT-TRACK-LEGENDEN ÅTERVÄNDER

I generationer dominerade Indian Motorcycle® inom mc-sporten. Genom att vinna seger efter seger är vi nu tillbaka på Flat Track-arenorna. Nu med en revolutionerande specialbyggd racecykel och nya Indian Motorcycle® Wrecking Crew Med tre av världens bästa förare är Indian Motorcycle® tillbaka, starkare och bättre än någonsin.

MOTORCYKELN

I generationer dominerade Indian® Motorcycle inom amerikansk mc-racing och fortsätter att göra det. FTR750 är en beprövad kraftmotor som drivs av världens bästa förare. Indian Scout FTR750 var byggd just för att revolutionera Flat Track-racingen. 750cc-motorn pressar de tekniska gränserna för vad som är möjligt med en V-Twin. All kraft ska finnas på bakhjulet.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

I generationer var Indian Motorcycle synonymt med racing och segrar. Möt den nya Indian Motorcycle wrecking Crew, som har satt sig målet att vinna seger efter seger, så som tidigare generationer har gjort.

Fyrfaldig vinnare av AMA Pro Flat Track Grand National-titeln

Technical advisor and Rider coach

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image

King Of The Baggers

The Indian Challenger returns to King of the Baggers for 2022. The team, led by past champion Tyler O’Hara, will look to recapture the crown and continue Indian Motorcycle’s racing dominance.

RACINGHISTORIA

FORNA SEGRAR

Indian Motorcycle® har ett långt och rikt förflutet från Flat Track-arenorna. Den ursprungliga Indian Motorcycle® Wrecking Crew från 1940- och 50-talet - Ernie Beckman, Bill Tuman och Bobby Hill - är ikoner för sporten. I den enorma rivaliteten mellan Indian och Harley-Davidson® skapades legender.

Nu är vi tillbaka för att tända den eld som i flera år omdefinierade Flat Track racing. Med en revolutionerande ny cykel och en ny Indian Motorcycle® Wrecking Crew är vi här för att utmana världens främsta tillverkare och återfå vår plats på Flat Track-arenorna.

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image

Motorsport Landskrona AB - 261 35 - Landskrona - Sweden